Pravila privatnosti

Virtus upravljanje kao turistička agencija se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika svoje web stranice. Virtus upravljanje prikuplja samo one osobne podatke svojih klijenata koji su nužni za naše poslovanje i ispunjavanje naših obaveza, pri tome ih štiteći od svake neovlaštene ili nezakonite obrade.  Svoje klijente obavještavamo o svrsi i načinu prikupljanja podataka te im uvijek omogućavamo izbor žele li da njihove podatke upotrebljavamo u marketinške svrhe ili da ih obrišemo. U tu svrhu agencija Virtus upravljanje u svojem poslovanju od 2018. primjenjuje Opću uredbu o zaštiti podataka te Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.

Obrada podataka

Obrada podataka naših klijenata temelji se na našem legitimnom interesu da klijentima pružimo optimalne usluge i ostvarimo zadovoljavajuću produktivnost u suradnji s našim klijentima.

Podatke od vas možemo zatražiti kada rezervirate smještaj putem naše web stranice, pretplatite se na newsletter, ispunjavate upitnik i u drugim, sličnim slučajevima, kada su nam vaši podatci potrebni radi ostvarenja svrhe prikupljanja i obrade podataka. U tim slučajevima, od vas možemo zatražiti podatke o vašem osobnom imenu, telefonskom broju, e-mail adresi i detaljima plaćanja.

Osobne i ostale naznačene podatke koje Virtus upravljanje prikupi od svojih klijenata čuvat će u sigurnoj i zaštićenoj bazi podataka i ti podatci neće biti dostupni trećim stranama.

Vaša prava u obradi osobnih podataka

  • pravo na privolu i povlačenje privole – ako se obrada podataka temelji na vašoj privoli, imate pravo u svakom trenutku povući prijavu dostavljanjem pisane obavijesti o povlačenju prijave na poštansku adresu agencije Virtus upravljanje (Trpimirova 1A, 51 000 Rijeka) ili na e-mail adresu: info@mololongo.com
  • pravo na pristup – pravo na informaciju obrađujemo li vaše osobne podatke, o načinu obrade, mjestu gdje su pohranjeni i sl.
  • pravo na brisanje – ako ste povukli prijavu ili ako vaši podatci više nisu potrebni za svrhu obrade radi koje su prikupljani.

Kolačići i njihova svrha

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web-stranice koju posjetite. Kolačićima se obično spremaju Vaše postavke za web-stranicu, kao što su preferirani jezik korisničkog sučelja i sl. Klikom na “Prihvaćam” pristajete na obradu vaših podataka. Kolačići se mogu koristiti kako bi se optimiziralo vaše korištenje naše web stranice ili sačuvale postavke vaših pregleda. Kolačići nam pomažu i kako bismo vam olakšali postupak rezervacije smještaja i prilagodili web stranicu vašim potrebama.

Kako onemogućiti kolačiće

U postavkama svojeg preglednika regulirate hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na svojem računalu ili ne. Ako onemogućite kolačiće, onda nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti ove web stranice. Ako na svome pregledniku niste isključili mogućnost prikupljanja kolačića, ova web stranica će ih automatski prikupljati. Način onemogućavanja kolačića i povlačenje suglasnosti za njihovo prikupljanje ovisi o svakom pojedinom pregledniku.