Dizajn interijera
by Molo Longo

kako radimo

Funkcioniramo kao full-service studio za dizajn interijera budući da na jednom mjestu okupljamo sve stručnjake potrebne za kvalitetnu i promptnu adaptaciju interijera. Visoki standardi kvalitete, pravovremena isporuka i partnerski odnos ono je što nas razlikuje od sličnih studija.

01

Koncept

Nakon inicijalnog sastanka izrađujemo vam informativnu ponudu te nakon odobrenja krećemo s izradom idejnog nacrta.

02

Dizajn

Po odobrenju idejnog nacrta krećemo s izradom glavnog projekta te sukladno tome izrađujemo plan rasvjete, dispozicije namještaja, galanterije itd. u dogovoru s dizajnericom interijera.

03

Izvedba

Nakon odobrenja glavnog projekta, krećemo s izvedbom radova - gipskartonski, soboslikarski, podopolagački i vodoinstalaterski radovi te elektroinstalacije, plinske instalacije i instalacije grijanja i klimatizacije.

Inovativan pristup uređenju

Dizajn interijera by molo longo

Inovativan pristup uređenju

Na jednom mjestu okupili smo sve stručnjake koji su vam potrebni za kvalitetnu renovaciju objekta. Naš tim sastoji se od dizajnera interijera, arhitekata, vodoinstalatera, iskusnih građevinara, soboslikara i drugih majstora. 

Od velikih renovacijskih projekata do brzih osvježenja u dizajnu – stručni tim Molo Longa vam je na raspolaganju.

godina iskustva
0
projekata
0

Suradnja s molo longo studijem za dizajn interijera je...

Partnerska

Odnose s klijentima temeljimo u prvome redu na povjerenju. Ispunjavanje svih dogovora, rokova i zadataka unutar dogovorenog budžeta naša je misija.

Inovativna

Dizajn interijera kreativan je proces koji pruža brojne mogućnosti za uvođenje noviteta u svakodnevicu. Vođeni inovativnošću, pratimo trendove, ali uvijek dodajemo svoj potpis.

Produktivna

Vrhunski rezultati unutar dogovorenog roka. Kvalitetno, pristupačno i na vrijeme - zvuči nemoguće? Pokazat ćemo vam da nam možete vjerovati.

Promptna

Čuli ste od prijatelja da mu je majstor za polaganje podova kasnio dva mjeseca. Prijateljica je čekala ličenje zidova mjesec dana, a majstor se na kraju nije niti pojavio. Znamo kakva je situacija na tržištu. Baš zato smo odlučili dokazati da se uz vrhunske stručnjake može drugačije. Kvalitetno i uvijek na vrijeme!
Strast prema lijepome
Naša priča

Grupacija Molo Longo svoju priču započela je u turizmu 2016. godine. S vremenom smo, kao odgovor na potrebe tržišta, širili svoje usluge od posredovanja u turizmu, preko rent-a-car usluga pa sve do čišćenja turističkih objekata. Često su nas klijenti, vlasnici nekretnina pitali bavimo li se i uređenjem interijera te smo odlučili na jednom mjestu okupiti vrhunske stručnjake i svojim klijentima ponuditi i tu uslugu. Vrlo brzo su klijenti prepoznali kvalitetu i ažurnost pa tako danas iza sebe imamo 38 odrađenih projekata i jednako toliko zadovoljnih klijenata.

20210510_092616

Direktor

Molo Longo priča

“Prazna prostorija je kao neispričana priča, a vi ste autor.” 

Charlotte Moss

DOGOVORIMO SASTANAK
Definirajmo lijepo zajedno.